Nέα συνταγή με ροζ άργιλο κακάο και υλανγκ υλανγκ

στις

IMG_9947a.jpg

700 γρ. ελαιόλαδο

270 γρ. έλαιο καρύδας

30 γρ. καστορέλαιο

142 γρ. καυστική σόδα (NaOH)

320 γρ. νερό ή ανθόνερο γερανιού

1 κουταλιά του γλυκού ροζ άργιλο

1 κουταλιά του γλυκού κακάο

100 σταγόνες αιθέριο έλαιο υλάνγκ υλάνγκ

125 σταγόνες αιθέριο έλαιο παλμαρόζας

100 σταγόνες αιθέριο έλαιο μανταρίνι

25 σταγόνες αιθέριο έλαιο πατσουλί

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s